zaterdag 17 maart 2012

#dag41



Deze vrouw heeft flink wat tijd nodig voordat ze haar gedachten of gevoelens kan verwoorden. "Vandaag vragen is morgen antwoord krijgen'.

Ze kan goed duidelijk maken wat ze wil maar heeft vervolgens moeite met het uitvoeren van haar plannen. Die lopen vertraging op. Ze komt ook met minder wensen naar buiten dan dat ze in eerste instantie in gedachte had.
Deze vrouw zal met enthousiasme ergens aan beginnen maar iets afronden zal veel moeite kosten. Het lijkt ook wel of ze haar acties iets binnenhoudt. Het komt niet volledig naar buiten. Dat kan ermee te maken hebben dat, als iemand anders haar probeert te controleren, zij geneigd is om hetgeen waar ze mee bezig is op te geven. 'Laat dan maar', denkt zij dan.

Om haar liefde te kunnen uiten heeft ze vertrouwen nodig. Ze kan het uiten van haar liefde ook tijdelijk uitstellen. Pas wanneer zij zich op haar gemak voelt kan ze het tonen.

Aantal kenmerken:
* Hiaat (openingen) bij grote tenen - heeft tijd nodig om te kunnen reageren
* Rechte teen (2e teen re.voet) - kan zonder omwegen haar wensen overbrengen
* Versmalling (teen wordt steeds smaller naar top toe) 2e teen re.voet - komen minder wensen naar buiten dan in oorsprong is bedacht
* Wig (V-vorm tussen 2e en 3e teen re.voet) - vertraging, iets lastig kunnen afmaken
* Reservoir (opgeblazen) bij top van 3e teen re.voet - houdt iets binnen
* Gekromde teen 4e teen re.voet - geneigd om op te geven als men haar controleert
* Intrekteen (herkenbaar aan overdwarse streepje op teen) 4e teen li.voet - kan uiten van liefde tijdelijk uitstellen, maar uiteindelijk komt het toch naar buiten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten