maandag 2 april 2012

#dag56


De eigenaresse van deze tenen heeft interesses die ver reiken.  

Haar gevoelens kan ze direct verwoorden; die komen er ook op een enthousiaste manier uit. Bij het communiceren van haar gedachten heeft ze wat meer tijd nodig, ook heerst er eerst nog wat innerlijke twijfel voordat ze zich daarover uit.

Als ze ergens aan begint, kost het discipline om het af te ronden. Ze begint vaak al aan iets nieuws voordat ze met het vorige klaar is.

Er zit veel liefde in het karakter en ze heeft de behoefte om de controle te houden. Ze houdt graag zelf de touwtjes in handen.

Deze vrouw kan ineens angstig zijn maar totaal niet weten waardoor het komt. Dit kunnen oude angsten zijn die haar moeder tijdens de zwangerschap heeft ervaren.

Aantal kenmerken:
* Lange tenen - verreikende interesses
* Aaneengesloten teen (grote teen en 2e teen li.voet) - kan gevoelens direct communiceren
* Hiaat (opening) tussen grote teen en 2e teen re.voet - heeft tijd nodig om te kunnen reageren
* Flessenhals (teen wordt halverwege even smaller) grote teen re.voet - innerlijke twijfel
* Wig (v-vormige opening bij 2e en 3e teen re.voet) - proces verloopt steeds trager
* Forse 4e teen li.voet (liefdesteen) en 4e teen re.voet (controle- en gehechtsteen) - veel liefde aanwezig, behoefte aan controle, kan zich erg hechten aan mensen of dingen
* Rugzakje (verbreding voor de wortel van de kleine teen) - oorsprong van onzekerheid en angsten is onduidelijk, waarschijnlijk komt het uit de tijd van de zwangerschap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten