dinsdag 3 april 2012

#dag57


Dit meisje twijfelt even voordat ze haar gevoelens en gedachten zal uiten. Daarnaast heeft ze voor het communiceren van haar gedachten ook flink wat tijd nodig (eerder was dit ook het geval bij het communiceren over haar gevoelens, maar ze heeft op dat vlak geleerd om sneller te reageren). Leg dit meisje dus niet teveel keuzes voor en zet haar vooral niet onder druk. Dat werkt averechts.
Datzelfde geldt ook voor het opnemen van informatie. Ze heeft even tijd nodig om dingen te kunnen verwerken en te kunnen plaatsen. Het kan dus best zijn dat ze aan het einde van de dag ineens met een vraag komt over een onderwerp, dat eerder die ochtend besproken is.

Ze heeft vele ideeën, die ze op een vriendelijk manier overbrengt aan de ander en beschikt ook over veel creativiteit.

Het meisje houdt graag de controle op wat ze doet en kan zich ook erg hechten aan mensen of dingen. Ervaringen uit het verleden, zowel de goede als slechte, zal ze niet snel vergeten.

Het is een vriendelijk meisje dat op een tactvolle manier communiceert. Een valkuil hiervan is dat ze dus niet alles zal zeggen wat er in haar omgaat. Ze probeert altijd de harmonie te bewaren en de ander niet te kwetsen.

Aantal kenmerken:
* Flessenhals (teen wordt halverwege smaller) grote tenen - twijfelt even voordat ze haar gedachten en gevoelens uit
* Omgekeerde wig (driehoek bij wortel grote teen) li.voet - heeft geleerd om haar gevoelens sneller te uiten dan van nature het geval was
* Lange 2e teen re.voet (wensteen) en 3e teen li.voet (creativiteits/intuïtieteen) - beschikt over vele verlangens en is creatief, intuïtief
* Terugkijkteen (teen wijst richting grote teen) 4e teen re.voet - houdt vast aan verleden, houdt graag de controle
* Ronde toppen grote tenen - vriendelijk, harmonieus, tactvol

Geen opmerkingen:

Een reactie posten