zondag 27 mei 2012

#dag81


Deze vrouw heeft moeite met haar grenzen aangeven, met name als men inspeelt op haar gevoel. Ze maakt het een ander graag naar de zin.

Ze is heel 'gehaast' en vooral toekomstgericht bezig. Haar creatieve uitspattingen, het vertellen van haar verhaal...het gaat allemaal in een razend tempo. Innerlijk kan dat voor veel onrust zorgen. Al laat bijvoorbeeld haar 'actieteen' ook zien dat er eerst van binnen wat onrust is en ze graag haast wil maken met het uitvoeren van haar ideeën; maar als ze er eenmaal mee aan de gang gaat wordt ze rustiger en leeft ze meer in het hier en nu.

Ik zie ook op verschillende tenen wat eeltknobbeltjes zitten. Die zitten allemaal op de overgang van het 2e naar het 3e kootje. Het 2e kootje geeft weer hoe de dingen tot ontwikkeling komen vanuit je kern. Het 3e kootje laat zien hoe je met de dingen uiteindelijk naar buiten treedt. Eelt staat voor dingen camoufleren. Het lijkt er dus op dat ze moeite heeft met het laten zien van bepaalde dingen. Zo zien we op de beide 2e tenen de knobbeltjes. Haar wensen en gevoelens verbergt ze dus het liefste. Dat gaat de ander niets aan!

Aantal kenmerken:
* Hallux valgus (knobbel bij wortel grote tenen) - moeite met 'nee zeggen', laat zich gemakkelijk voor een karretje spannen
* Haasttenen (tenen wijzen ri. kleine teen) - heeft haast met het uitvoeren van dingen, toekomstgericht
* Eeltknobbeltjes - camoufleert dingen, dat is privé en hoeft de ander niet te zien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten