zaterdag 18 februari 2012

#dag14


Dit jongetje heeft een controle- en gehechtheidteen (4e teen rechtervoet) die langer is dan de andere tenen van zijn rechtervoetje. Hij is iemand die zich erg kan hechten aan dingen en mensen en hij is graag de baas over zijn eigen leven. Als er dingen gaan veranderen in zijn leven, bijvoorbeeld de speelruimte krijgt een andere indeling, dan is het raadzaam om dit jongetje er rustig en tijdig op voor te bereiden.

Hij bezit ook veel terugkijktenen (tenen die wijzen richting de grote teen), wat nogmaals laat zien dat hij moeite heeft met het loslaten van dingen die in het verleden zijn gebeurd. Dit kunnen zowel positieve als negatieve ervaringen zijn.

Zijn wensen brengt hij op een vriendelijke manier naar buiten. Hij zal daarbij altijd rekening houden met de ander en wil de goede harmonie bewaren.


Aantal kenmerken:
* Lange controle- en gehechtheidteen - veel gehechtheid en veel moeite hebben met controle uit handen geven
* Terugkijktenen (wijzen richting grote teen) - dingen uit verleden niet kunnen vergeten, zowel de positieve als negatieve ervaringen
* Ronde top 2e teen re.voet - niemand willen kwetsen bij het uiten van zijn verlangens, zal altijd proberen aardig over te komen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten