vrijdag 24 februari 2012

#dag20


Deze foto was een uitdaging omdat niet alle tenen even goed te zien zijn. Wat wel heel duidelijk zichtbaar is zijn de vele intrektenen. (Herkenbaar aan de overdwarse streepjes op de tenen). Dat wil zeggen dat dit jongetje zich goed kan aanpassen, zonder dat het ten koste van zichzelf gaat. Zo kan hij zijn gedachten of gevoelens tijdelijk even voor zich houden als het moment niet geschikt is. Maar vroeg of laat komt het er toch uit. En krijgt hij van mama iets niet gedaan, dan gaat hij gewoon naar papa. Hij zal het voor elkaar krijgen!

Dit is iemand die vriendelijk is en een ander niet opzettelijk zal kwetsen. Deze jongen probeert altijd de goede harmonie te bewaren.

Hij kan zich erg hechten aan mensen en situaties. Een verandering kan dus veel van hem vergen.

Deze jongen staat open voor de gevoelens en wensen van anderen.

Als hij iemand lief vindt, zal hij deze persoon eerder een tekening geven dan een knuffel. Hij heeft vertrouwen nodig om zijn liefde te kunnen uiten.


Aantal kenmerken:
* Intrektenen (herkenbaar aan overdwarse streepje op de tenen) - neemt geen genoegen met 'nee', kan zich tijdelijk aanpassen
* Ronde top (grote tenen) - communiceert op een vriendelijke manier, probeert ander niet te kwetsen
* Terugkijkteen 4e teen re.voet (wijst richting grote teen) - kan verleden moeilijk loslaten, wil eigen situatie sterk controleren
* Kleine nagel 2e teen re.voet & 2e teen li.voet - staat open voor gevoelens en wensen van anderen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten