zondag 19 februari 2012

#dag15


Deze vrouw wil vaak meer dan ze aankan, daarbij heeft ze ook haast met het uitvoeren van haar ideeën. Tijdens het uitvoeren van haar wensen kijkt ze regelmatig even terug of het nog wel klopt met wat ze in eerste instantie in gedachte had willen doen. Ze houdt ook graag de controle en heeft moeite met het weggooien van spullen.

Haar gevoel kan ze zonder omwegen tonen. Erover praten gaat haar ook goed af, al is er wel eerst wat lichte twijfel voordat ze het naar buiten brengt.
Zowel bij het communiceren over haar gevoelens als over haar gedachten, laat ze niet het achterste van haar tong zien. Ze communiceert op een vriendelijke manier, daarbij altijd rekening houdend met de ander.

De oorsprong van haar angsten komen voort uit de prenatale tijd. Zij kan dus bepaalde angsten ervaren, maar niet weten waardoor het veroorzaakt wordt. Dit kunnen oude angsten zijn die haar moeder tijdens de zwangerschap heeft ervaren. Het kunnen ook eigen angsten uit eerdere levens zijn.


Aantal kenmerken:
* Ambitieteen (2e teen re.voet) langer dan communicatieteen (grote teen re.voet) - wil meer dan ze kan uitvoeren
* Terugkijkteen (3e teen re.voet) - kijkt of actie nog wel overeenkomt met het oorspronkelijke idee
* Rechte teen (2e teen li.voet) - kan gevoelens op een directe manier uiten en ontvangen
* Afgevlakte top (versmalling top grote tenen) - laat niet het achterste van de tong zien
* Rugzakje (verbreding voor de wortel van de kleine teen) - oorsprong onzekerheid/angsten onduidelijk, waarschijnlijk komt het uit de tijd van de zwangerschap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten