dinsdag 7 februari 2012

#dag3


'Wat willen die 'knikken' in die twee tenen aan mijn linkervoet mij zeggen?', was de vraag van de eigenaresse van deze voeten.
Vandaag dus aandacht voor twee tenen. De 2e teen (gevoelsteen) en de 3e teen (creativiteits-/intuïtieteen) van de linkervoet.

Bij deze vrouw kunnen we zien dat het gevoel met haar creativiteit is vergroeit. Haar gevoel wordt direct omgezet in creativiteit en creativiteit wordt emotioneel beleefd.
Ze kan zich aanpassen zonder dat het ten koste van zichzelf gaat. Ze heeft geleerd om haar gevoelens en creativiteit, als het moment niet geschikt is, tijdelijk even binnen te houden. Maar vroeg of laat komt het er toch uit. Kan het niet via weg A, dan neemt ze weg B; maar ze zal er komen.
Het uiten van haar emoties kan ze op een heel directe manier doen, zonder daarbij al te veel rekening te houden met wat anderen daar eventueel van zouden vinden.
Als ze met haar creativiteit naar buiten treedt, gaat dat gepaard met veel enthousiasme.
Ze staat open voor creatieve ingevingen van anderen.


 Kenmerken:
* zwemvlies (tenen zijn deels vergroeid met elkaar) - energieën van de tenen worden gemixt, het één vloeit meteen over in het ander
* intrektenen (herkenbaar aan de streepjes op de tenen) - vermogen tot aanpassing, accepteert geen 'nee' en gaat op zoek naar een alternatief
* hoekige top 2e teen - recht voor zijn raap, sluit geen compromissen
* kleine nagel 3e teen - staat open voor creatieve ingevingen van anderen
* haastteen (top van 3e teen wijst richting kleine teen) - uit creativiteit enthousiast, optimistisch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten