donderdag 8 maart 2012

#dag32


Deze tenen behoren bij een vrouw die spontaan kan reageren. Communiceren over haar gevoelens kan op een vrij directe en zeer enthousiaste manier gaan. Ze neemt geen blad voor de mond en is niet teveel bezig met wat anderen dan van haar zouden denken.
Wanneer ze haar gevoelens toont, gebeurt dat wel op een harmonieuze manier, waarbij ze zal proberen om de ander niet te kwetsen. Ze staat ook open voor de gevoelens van anderen.

Haar wensen komen op een enthousiaste manier naar buiten en ze heeft haast met het uitvoeren daarvan. Ze moeten nog liever vandaag dan morgen worden gerealiseerd. Maar als ze eenmaal haar plannen aan het uitvoeren is, heeft ze moeite om het te tonen aan de buitenwereld. Ze lijkt het te willen verstoppen.
Ze houdt graag de controle op wat ze doet. In eerst instantie kan ze dat redelijk op zijn beloop laten, maar als ze er mee naar buiten treedt, komt die controledrang naar boven.

Als iemand iets van haar nodig heeft en met goede argumenten aankomt, is het voor haar lastig om 'nee' te zeggen. Haar grens aangeven is dan niet haar sterkste punt. Op het gevoelsvlak lukt dit beter.

Aantal kenmerken:
* Hoekige grote tenen - recht voor zijn raap
* Haaststand grote tenen - enthousiast, snel praten
* Verstopte 3e teen re.voet (actie/daadkrachtteen) - dingen verstoppen voor de buitenwereld
* Terugkijkteen (teen wijst richting grote teen) 4e teen re.voet - wil eigen situatie controleren, hecht zich aan mensen of dingen
* Hallux valgus (knobbel onder grote teen) - geeft mate van dienstverlening en grens daarin kunnen aangeven aan, hoe groter de knobbel hoe moeilijker men het vindt om eigen grens aan te geven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten