dinsdag 20 maart 2012

#dag44


Voor deze vrouw zal het lastig zijn om haar gevoelens en wensen duidelijk over te brengen. Haar wens- en gevoelsteen (2e teen van de li. en 2e teen van de re.voet) zijn niet geaard (ze raken de grond niet). Hierdoor is er een niveauverschil als men communiceert met elkaar. Als bij de ander wel de teen de grond raakt, praten ze langs elkaar heen. Voor de vrouw kan het ook lastig zijn om te weten wat ze nu wil en wat ze voelt. Ze kan er zelf ook niet goed bij komen.
Er zitten allerlei ideeën 'opgepot' die op springen staan om eruit te komen.

Deze vrouw maakt het een ander graag naar de zin en kan daarbij goed haar grenzen aangeven. Al kan het soms wel eens lastig zijn om nee te zeggen als men met een goed argument aankomt.

Ze houdt vast aan het verleden en vindt het lastig om vooruit te kijken.

Ze communiceert op een vriendelijke en enthousiaste manier. Als het moment niet geschikt is, kan ze tijdelijk haar woorden binnenhouden, maar vroeg of laat treedt ze er toch mee naar buiten. Ze past zich aan zonder dat het ten koste van zichzelf gaat en neemt met 'nee' geen genoegen.

Aantal kenmerken:
* Niet-geaarde teen (2e teen li. en re.voet) - kan ideeën en gevoelens niet concreet aan buitenwereld overbrengen
* Reservoir (opgeblazen) top 2e teen re.voet - er blijven wensen hangen, die niet worden geuit
* Kleine hallux valgus (knobbel bij wortel grote teen re.voet) - kan goed haar grenzen aangeven
* Terugkijktenen (tenen wijzen richting grote teen) - vasthouden aan verleden, ervaringen niet kunnen vergeten, hechten aan mensen, dieren en dingen.
* Ronde toppen grote tenen - communiceert op een vriendelijk manier
* Intrektenen (herkenbaar aan overdwarse streepjes op de teen) grote tenen - kan zich tijdelijk aanpassen zonder dat het ten koste gaat van zichzelf, neemt met 'nee' geen genoegen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten