maandag 12 maart 2012

#dag36


Deze vrouw heeft korte tenen, wat vertelt dat ze haar interesses graag dichtbij huis zoekt. Ze toont meer interesse voor het nieuws van haar eigen woonplaats, dan dat ze zich zal bezighouden met wat er aan de andere kant van de oceaan allemaal gaande is. Ze maakt het thuis graag gezellig.

Ze heeft even wat tijd nodig om haar gedachten te kunnen verwoorden. Communiceren doet ze op een vriendelijke manier waarbij ze altijd zal proberen om de ander niet te kwetsen.
Indien het moment niet geschikt is, kan ze tijdelijk haar woorden binnenhouden maar vroeg of laat komt het toch naar buiten.

Ze heeft haast met het naar buiten brengen van haar wensen. Ze neemt hierbij geen blad voor de mond en vertelt op een directe manier wat haar ideeën zijn. Ook al kan ze hierin vrij direct zijn, ze staat wel open voor de wensen van anderen.

Als ze haar ideeën aan het uitvoeren is, kijkt ze continu terug of het nog klopt met wat ze in eerste instantie voor ogen had. Dat zorgt voor vertraging.

Haar gevoelens brengt ze op een vrij directe en enthousiaste manier naar buiten. Ze kan geraakt worden door de gevoelens van anderen.

Aantal kenmerken:
* Korte tenen - zoekt interesses dichtbij huis
* Hiaat (opening) bij grote tenen - heeft wat tijd nodig voordat ze reageert
* Intrektenen (streepjes op de teen) grote tenen - past zich aan zonder dat het ten koste van zichzelf gaat
* Haaststand (teen wijst richting kleine teen) 2e teen re.voet - heeft haast met het uitvoeren van wensen
* Hoekige top 2e teen re.voet en li.voet - recht voor zijn raap
* Kleine nagel 2e teen re.voet en li.voet - staat open voor andermans verlangens en gevoelens
* Terugkijkteen (teen wijst richting grote teen) 3e teen re.voet - controleert of actie nog met oorspronkelijk idee overeenkomt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten