zaterdag 10 maart 2012

#dag34


Deze vrouw kan zonder omwegen duidelijk maken wat ze denkt. Gaat het over haar gevoel, dan komt dat op een enthousiaste niet te stuiten manier naar buiten.
Over haar gevoelens praat ze vooral. Ze zal ze niet snel tonen naar anderen toe.

Ervaringen uit het verleden, zowel goede als slechte, zal ze niet snel vergeten. Ze kan zich ook hechten aan mensen en spullen.

Als ze ergens mee bezig is, kan ze zich goed concentreren daarop. Ze is dan nauwelijks bezig met het verleden of de toekomst. Zo nu en dan kijkt ze, tijdens het uitvoeren van haar acties, nog wel even terug om te zien of hetgeen wat ze doet nog wel klopt met haar oorspronkelijke plan.

Men kan nog met zulke goede argumenten aankomen maar 'nee' blijft bij haar 'nee'. Behalve dan als ze op haar gevoel gaan inspelen. Op dat vlak kan ze haar grens niet goed aangeven. 

Je ziet hier ook heel goed het verschil tussen het rationele (rechtervoet) en het emotionele (linkervoet). Op emotioneel vlak is er geen balans (geen rechte tenen, tenen op een rij); ze komt niet voldoende voor zichzelf op. 


Aantal kenmerken:
* Aaneengesloten tenen - kan direct reageren
* Haastteen grote teen li.voet (teen wijst richting kleine teen) - enthousiaste, niet te stuiten communicatie over het gevoel
* Gekromde 2e teen - zal haar gevoelens niet tonen
* Terugkijkteen (teen wijst richting grote teen) 4e teen re.voet - kijkt terug naar verleden, moeite om dingen los te laten
* Rechte teen 3e teen re.voet - gaat recht op haar doel af en laat zich daarbij niet afleiden
* Terugkijkteen (wijst richting grote teen) topje 3e teen re.voet - kijkt zo nu en dan of actie nog overeenkomt met oorspronkelijk idee
* Hallux valgus (knobbel bij grote teen) li. voet - moeite met 'nee' zeggen als men op haar gevoel inspeelt 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten