vrijdag 9 maart 2012

#dag33



Deze vrouw heeft geleerd om sneller, dan van nature sprake was, te uiten wat ze denkt of voelt. Als het niet gelegen komt kan ze tijdelijk haar gedachten of gevoelens binnenhouden. Op een geschikter moment zal ze er alsnog mee naar buiten treden. Al zal ze niet het achterste van haar tong laten zien. 

Haar korte 2e teen van de rechtervoet laat zien dat haar wensen en verlangens niet ver van huis liggen. Voor haar bijvoorbeeld geen wandeltocht door de outback van Australië maar gewoon een bezoekje brengen aan de buurvrouw maakt haar dag al goed. 
Ze heeft ook even wat tijd nodig voordat ze haar ideeën kan omzetten in actie. Maar als ze eenmaal haar plannen uitvoert, heeft ze haast en is ze vol enthousiasme ermee bezig.

Ze kan goed aangeven wanneer het voor haar genoeg is, behalve als men op haar gevoel gaat inspelen. Dan kan ze het nog wel eens lastig vinden om 'nee' te zeggen.

Ze heeft veel liefde in zich zitten, dat in vlagen naar buiten komt. Ze heeft hiervoor eerst vertrouwen nodig. 


Aantal kenmerken:
* Omgekeerde wig (driehoekje bij wortel grote tenen) - heeft geleerd om sneller, dan van nature het geval was, te reageren
* Intrektenen grote tenen (te herkennen aan streepje op de teen) - kan zich tijdelijk aanpassen, zonder dat het ten koste van zichzelf gaat
* Korte 2e teen re.voet - zoekt haar wensen dichtbij huis, geen verstrekkende ambities
* Hiaat tussen 2e en 3e teen re.voet - duurt even voordat wensen worden omgezet in actie
* Kleine hallux valgus (knobbel bij grote teen) aan li.voet - moeite met 'nee' zeggen als men op haar gevoel inspeelt
* Forse 4e teen li.voet - heeft veel liefde in zich
* Puntige top 4e teen li.voet - liefde komt met vlagen naar buiten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten