donderdag 22 maart 2012

#dag46


Deze vrouw is zeer geordend en ze leeft voornamelijk in het hier en nu. Als het gaat over wat ze wil, kan ze nog wel eens vasthouden aan het verleden.

Ze kan, op het gebied van dienstbaar zijn naar de ander, redelijk goed haar grenzen bepalen. Als er iemand komt met goede argumenten kan ze nog wel eens moeite hebben met 'nee' zeggen.

Ze heeft even nodig om haar gevoelens te kunnen verwoorden, haar gedachten kan ze op een snellere manier uiten; al heeft ze dat laatste wel moeten leren omdat het van nature niet het geval was.

De lange nagels laten zien dat zij zich op dit moment goed kan beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zij is nu niet zo vatbaar voor andermans gevoelens of onzekerheden.

Aantal kenmerken:
* Tenen op een rij - gestructureerd
* Rechte tenen - leeft in het hier en nu
* Kleine hallux valgus (knobbel onder grote teen) re.voet - als men met goede argumenten komt heeft ze moeite om nee te zeggen en is dan dus makkelijker voor een karretje te spannen
* Hiaat (opening) tussen grote teen en 2e teen li.voet - heeft even tijd nodig om gevoelens te verwoorden
* Omgekeerde wig (driehoekje bij wortel grote teen) grote teen re.voet - heeft geleerd om gedachten sneller te uiten dan van nature het geval was
* Lange nagels - kan zich beschermen tegen invloeden van buitenaf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten